شاهین کرباسفروش (اهری) قهرمان رقابتهای آفرود کلاس یک شمالغرب کشور شد
![شاهین کرباسفروش (اهری) قهرمان رقابتهای آفرود کلاس یک شمالغرب کشور شد](http://aharemroz.ir/wp-content/uploads/2025/02/d19ca8a5-6dac-4c1d-805a-98633062b3e7-500x300.jpeg)
به گزارش خبرنگار اهرامروز ، مسابقه آفرود قهرمانی شمال غرب به میزبانی شهرستان میاندوآب در یک جمعه زمستانی و برفی و یک رقابت نفسگیر در پیست جدیدالاحداث این شهرستان به مناسبت گرامیداشت ایامالله دهه فجر برگزار شد.
در این مسابقه که ۴۵ ورزشکار و قهرمان رشته آفرود از استانهای کردستان – زنجان – آذربایجان شرقی – آذربایجان غربی حضور داشتند و به رقابت پرداختند.
در کلاس ۴ سیلندر انژکتور؛ شاهین کرباسفروش آفرودر اهری با پسنجری رامین مجیدی در جایگاه نخست، جاوید ایمانی از ارومیه در جایگاه دوم و سیامند مصطفیپور از مهاباد در جایگاه سوم قرار گرفتند.