آخرین عناوین اخبار » شهرستان اهر » شهری » صفحه نخست » ویژه
کد خبر : 64265
یکشنبه - 26 مرداد 1404 - 13:09
نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اهر مطرح کرد:

ضرورت تأمین اعتبار برای پروژه کمربندی شرقی / وظیفه همه ما خدمت به مردم و جلب رضایت آنان است

ضرورت تأمین اعتبار برای پروژه کمربندی شرقی / وظیفه همه ما خدمت به مردم و جلب رضایت آنان است

به گزارش اهرامروز، جلیل کاظم زاده در نشست مشترک مدیریت شهری با بیت‌اله عبدالهی، نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت آبی شهرستان در سال‌های آینده، اظهار کرد: با توجه به توسعه صنعت و معادن و همچنین کاهش بارش‌ها و کمبود منابع آبی، احداث سد کچری‌چای برای تأمین آب منطقه بسیار حیاتی است و امیدواریم با پیگیری‌های نماینده در این دوره این پروژه به نتیجه برسد.

وی با قدردانی از حضور نماینده مردم در نشست و اشراف بر مشکلات شهرستان، افزود: توسعه فازهای معادن در سطح منطقه نیازمند پیگیری جدی از وزارت صمت برای اخذ مجوزهای لازم و جذب اعتبارات جهت توسعه معادن و اشتغال جوانان مورد نیاز است.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اهر همچنین ایجاد فرمانداری ویژه در اهر را یکی از مطالبات دیرینه شهروندان دانست و گفت: امیدواریم با تلاش‌های شما این خواسته مهم محقق شود تا شهرستان از مزایای آن بهره‌مند گردد.

کاظم زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نیمه‌تمام ماندن پروژه کمربند شرقی اهر، اظهار داشت: این پروژه از نیازهای اساسی حوزه حمل‌ونقل و ترافیک شهری است و تکمیل آن نقش مهمی در کاهش بار ترافیکی داخل شهر و ارتقای ایمنی جاده‌ای خواهد داشت که امیدواریم با پیگیری ویژه نماینده شهرستان اعتبارات لازم تامین و روند تکمیل این پروژه تسریع شود.

وی در پایان با بیان اینکه وظیفه همه ما خدمت به مردم و جلب رضایت آنان است، تأکید کرد: تلاش های نماینده در دیدار با وزرا و مقامات عالی کشور برای رفع مشکلات شهرستان قابل تقدیر است و معتقدیم موفقیت مهندس عبدالهی، موفقیت همه ماست.