به گزارش خبرنگار اهرامروز، قادر رمضان‌پور در دیدار نماینده منتخب مردم اهر و هریس و معاون فرماندار شهرستان اهر با پرسنل آموزش و پرورش اهر به مناسبت روز معلم با اشاره به اینکه معلمان افتخار جامعه هستند، اظهار داشت: از این‌که با حضور در مدیریت آموزش و پرورش اهر، روز معلم را گرامی‌داشته‌اید سپاسگزارم.

وی افزود: خروجی عملکرد آموزش و پرورش عمدتاً در نمرات پایه دوازدهم دانش‌آموزان مشخص می‌شود، به طوری که برای اولین‌بار توانستیم در بخش درصد فارغ‌التحصیلی و کسب میانگین نمرات در این مقطع، بین ۳۹ منطقه آموزش و پرورش استان، رتبه نخست را کسب کنیم.

مدیر آموزش و پرورش اهر بابیان این‌که در سال تحصیلی ۹۸، در اجرای پروژه مهر توانستیم از رتبه ۲۸ استانی به رتبه ۲ استانی دست یابیم، گفت: معلمان اهری نه در منطقه بلکه در کشور بِرند هستند و افتخارآفرینی آنها برای اهر و ارسباران مایه مسرت و سربلندی است.

رمضان‌پور تاکید کرد: در حال حاضر ۳۲ مدرسه در شهر اهر به صورت چرخشی اداره می‌شود و بعد از زلزله سال ۹۱ نیز حدود ۱۰ مدرسه شهری نیاز به بازسازی دارند اما محدودیت منابع مالی اجازه بازسازی را نمی‌دهد از این‌رو نیازمندیم تا از ظرفیت‌های خیرین استفاده کنیم در هر حال به لحاظ کاهش درآمدها این امر نیز میسر نمی‌شود.

وی با تاکید بر این‌که آموزش و پرورش در هر شرایطی باید در اولویت باشد، گفت: در هر منطقه‌ای که اولویت آموزش و پرورش بوده در آن مناطق به پیشرفت و ترقی رسیده‌اند و هر گاه که به آموزش و پرورش توجه نشده از آن سو ضربه خورده‌ایم.

مدیر آموزش و پرورش اهر اضافه کرد: مجموعاً ۲۰۰۰ معلم شاغل در مدارس دولتی و ۷۰۰ معلم شاغل در مدارس غیر دولتی داریم و ۳۰۰۰ معلم بازنشسته داریم.

رمضان‌پور گفت: در حال حاضر ۲۷۰۰۰ دانش‌آموز در مقاطع مختلف در مدارس شهرستان اهر تحصیل می‌کنند.

وی ابراز داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا که منجر به تعطیلی بلندمدت مدارس شد، به تبع سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش، کمیته مدارس مجازی را با عنوان «فرصت برابر؛ آموزش مداوم» و «مدرسه تعطیل است، آموزش تعطیل نیست» در اهر راه‌اندازی کرده‌ایم.

مدیر آموزش و پرورش اهر با ذکر این‌که به دلیل تعطیلی مدارس و برگزاری برنامه مجازی شاد، رفته رفته زیرساخت‌های برنامه شاد به لحاظ این‌که مشکلاتی داشت تکمیل می‌شود، ابراز داشت: به صراحت می‌توان گفت حدود ۹۰ درصد روستاهای شهرستان اهر از اینترنت برخوردار نیستند و در حاشیه شهر اهر اگر هم اینترنت باشد دانش‌آموزان و والدین آنها گوشی هوشمند، تبلت و رایانه جهت بهره‌مندی از برنامه شاد را ندارند که از آموزش مجازی محروم هستند.

رمضان‌پور تصریح کرد: استان آذربایجان شرقی در این راستا طرحی با عنوان معلم فن‌یار جهادگر را کلید زد و در شهرستان مسئولانی از جمله امام جمعه، فرماندار و بخشدار روند آموزش دانش‌آموزان را پیگیری می‌کنند و از طرفی هم معلمان مناطق روستایی در روستاهایی که دانش‌آموز کمتری داریم به لحاظ محرومیت از برنامه شاد، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی؛ آموزش دانش‌آموزان را به صورت حضوری و پای کلاس درس پیگیری می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان ساکن در حاشیه شهر اهر که بنا به دلایلی از برنامه شاد یا همان آموزش مجازی محروم مانده‌اند با حضور معلمان، آموزش این دانش‌آموزان را دنبال می‌کنیم چون معتقدیم آموزش نباید تعطیل شود.

انتهای پیام/