تاریخ : شنبه, ۵ مهر , ۱۳۹۹ 9 صفر 1442 Saturday, 26 September , 2020

اطلاعیه ها

احداث بازارچه صنایع دستی در اهر راه‌اندازی پایگاه فوریت‌های پزشکی شماره ۳ شهری اهر و روستای ورگهان تا پایان سال‌جاری/ عملکرد کارشناسان اورژانس ۱۱۵ اهر بسیار عالی است/ کمبود نیروی انسانی فوریت‌های پزشکی اهر تامین می‌شود/ نیروهای ثابت در پایگاه اورژانس ۱۱۵ روستای مجیدآباد مستقر می‌شوند مروری بر وعده‌های نافرجام ۱۴ ساله مسئولان شهرستانی و استانی در ایجاد «نمایشگاه دائمی» اهر/ خشاب وعده‌ها چه زمانی خالی می‌شود؟! سهامداران حقوقی نباید لیدر بازار بورس باشند/ پروژه بزرگراه اهر – تبریز (مرکز ارسباران) تا منطقه گردشگری کلیبر ادامه یابد برق مورد نیاز بخش‌های صنعت و کشاورزی اهر را تامین می‌کنیم/ ۱۵۰ میلیارد تومان پروژه برق در آذربایجان شرقی اجرا می‌شود/ برق‌رسانی به روستاهای بالای ۵ خانوار سکونت دائم در آذربایجان شرقی خانواده‌های شهدا و ایثارگران الگوهای بی‌نظیری برای ملت ایران هستند ۵۰۰۰ هزار بسته معیشتی در «رزمایش مواسات و کمک مؤمنانه» توزیع شد/ توزیع ۳۰۰۰۰ بطری محلول ضدعفونی در مناطق محروم و حاشیه‌ای شهر اهر/ نقش رسانه‌ها و خبرنگاران در رزمایش مواسات و کمک مؤمنانه غیرقابل انکار است بهره‌مندی جمعیت روستایی اهر از گاز طبیعی به ۹۸ درصد افزایش می‌یابد/ ۲۰ روستای شهرستان اهر در انتظار گاز طبیعی

0
تحقیقات نشان می دهد؛

رژیم غذایی سالم موجب تقویت روخوانی کودکان می شود

  • کد خبر : 1072
  • ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۹:۳۵

طبق مطالعه اخیر محققان فنلاندی، رژیم غذایی سالم با مهارت های بهتر روخوانی در سه سال اول مدرسه مرتبط است.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه فنلاند شرقی در مطالعه خود ۱۶۱ کودک ۶ تا ۸ ساله را مورد بررسی قرار داده و وضعیت آنها را از اولین سال مدرسه تا مقطع سوم ابتدایی تحت نظر داشتند.

کیفیت رژیم غذایی این کودکان نیز مورد بررسی قرار گرفت و مهارت های علمی شان با کمک تست های استاندارد بررسی شد.

براساس معیار این مطالعه، هر چقدر رژیم غذایی به رژیم سبک دریای بالتیک و توصیه های تغذیه ای فنلاند نزدیک تر بود، یعنی مصرف بالای سبزیجات، میوه و توت ها، ماهی، غلات کامل سبوس دار، و چربی های اشباع نشده و مصرف کمتر گوشت قرمز، محصولات شیرین و حاوی قند، و چربی اشباع شده، رژیم غذایی سالم تر بود.

طبق نتایج این مطالعه، کودکانی که رژیم غذایی شان سرشار از سبزیجات، میوه، توت ها، غلات سبوس دار، ماهی و چربی های اشباع نشده بود و کمتر از مواد قندی استفاده می کردند، در تست های اندازه گیری مهارت های یادگیری بهتر از همسن و سالان خود که رژیم غذایی ضعیفی داشتند عمل کردند.

به گفته محققان، مشاهده مهم دیگر این مطالعه این بود که ارتباط کیفیت رژیم غذایی با مهارت های یادگیری مستقل از بسیاری از فاکتورهای مهم نظیر موقعیت اجتماعی-اقتصادی، فعالیت فیزیکی، چاقی، و تناسب اندام است.

لینک کوتاه : https://aharemroz.ir/?p=1072

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.