۱۶ پروژه عمرانی در روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری اهر احداث میشود/ اعتبارات هیچ روستایی در روستای دیگری هزینه نمیشود
به گزارش خبرنگار اهرامروز، زاهد محمودی در جلسه شورای برنامهریزی شهرستان اهر با اشاره به تغییرات در آیین نامه اجرایی شورای برنامهریزی و توسعه استانها از سوی هیات دولت اظهار داشت: تا پیش از اعمال تغییرات در آیین نامه اجرایی شورای برنامهریزی، ۱۳ کمیته ذیل این شورا تشکیل میشد و این کمیتهها که تلفیق شدهاند تعداد کمیتهها به ۴ مورد رسیده است.
وی، افزود: کارگروه “اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری” ، کارگروه “زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری، آمایش سرزمین و محیط زیست” ، کارگروه “اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده” و کارگروه “آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری” بدر ذیل شورای برنامهریزی بر اساس مصوبه هیات وزیران تشکیل میشود.
فرماندار شهرستان اهر ادامه داد: طبق ابلاغیه دولت؛ تمامی اعضاء بایستی در جلسات کارگروهها حضور داشته باشند و در صورت غیبت موجه اعضاء که باید از پیش هماهنگ شده باشد میتوانند نماینده معرفی کنند اما نماینده آن دستگاه در جلسات کارگروه حق رای ندارد.
پروژههای عمرانی روستاهای فاقد دهیاری شهرستان اهر اولویتبندی میشود
محمودی در ادامه با تاکید بر اینکه دستگاههای اجرایی شهرستان اهر که مجری طرحهای توسعه روستایی هستند موظف به ارائه گزارش از پیشرفت پروژههای عمرانی روستاها هستند، گفت: وقتی برای ادارهای جهت اجرای پروژه عمرانی در روستاها اعتبار تخصیص میشود موظف است تا گزارش ارائه دهند و اگر عملکرد آن دستگاه مورد تایید باشد و نیازمند اعتبار باشد تخصیص میدهیم.
وی، خواستار تفکیک وظایف ادارات راه و شهرسازی و راهداری و حمل و نقل جادهای شد و افزود: تمامی احداث و آسفالتریزی راههای روستایی بر عهده “اداره راه و شهرسازی” و مرمت، نگهداری و شنریزی راهها بر عهده “اداره راهداری و حمل و نقل جادهای” خواهد بود تا زمانی که دولت تفکیک وظایف این دستگاهها را ابلاغ کند.
رئیس شورای برنامهریزی شهرستان اهر در ادامه سخنان خود از اولویتبندی اجرای پروژههای در روستاهای فاقد دهیاری این شهرستان خبر داد، بیان کرد: پروژههایی که میتواند در زندگی مردم تاثیرگذار باشد و گره از مشکلات آنها بگشاید بر اساس اولویتبندی در روستاهای فاقد دهیاری احداث میشود.
محمودی با ذکر اینکه هزینه اعتبار یک روستا در روستای دیگری به صلاحدید دستگاه مربوطه از نظر اداری غیرقانونی و تخلف محسوب میشود، ابراز داشت: هر اعتباری که جهت اجرای پروژه عمرانی به روستایی تخصیص مییابد حتماً باید در آن روستا هزینه شود، اینطور نیست که دستگاه مربوطه بنا به صلاحدید خودش اعتبار روستایی را در یک روستای دیگر هزینه کند.
اجرای ۱۶ پروژه عمرانی در روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری اهر
وی، آبرسانی به روستاهای فاقد آب شرب و قشلاق عشایری شهرستان اهر را از اولویتهای دستگاههای اجرایی برشمرد و گفت: روستاهای آلپوت، خرده قشلاق، جالیق و دیزج تلخاج نیازمند آبرسانی و تامین آب شرب دارند که در راستای ارائه خدمات به روستائیان و عشایر؛ اعتبار مورد نیاز برای آبرسانی به این روستاها از محل اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری تامین میشود.
فرماندار شهرستان اهر تصریح کرد: هدف اصلی از اولویتبندی پروژههای عمرانی و تخصیص اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری، محرومیتزدایی از روستاها و مناطق عشایری است که در این راستا تامین آب شرب و احداث و مرمت راههای روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری مورد تاکید است.
محمودی از اجرای ۱۶ پروژه عمرانی در روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری شهرستان اهر خبر داد و افزود: ۱۶ پروژه عمرانی در روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری شهرستان اهر از محل اعتبارات داخلی دستگاهها و دولت اجرا میشود.
در ادامه این جلسه دستگاههای دولتی در خصوص وضعیت پروژههای عمرانی روستاهای فاقد دهیاری و پیشرفت آنها گزارش ارائه دادند و پروژههای عمرانی پیشنهادی روستاهای فاقد دهیاری ادارات بررسی شد.
تامین اعتبار جهت اجرای پروژههای عمرانی احداث راه روستاهای انداب جدید، دده قشلاق علیا و بصیرآباد؛ ترمیم پل و راه روستاهای گروس، قوریگل و ایلکده؛ آبرسانی به روستاهای آلپوت، دده قشلاق سفلی، خرده قشلاق، جالیق و دیزج تلخاج؛ ادامه پروژه استخر آب روستای مردهکتان (قیزفخری)؛ جدولگذاری روستاهای قزلجه و آقاکندی؛ برقرسانی به روستای حاج علی بیگکندی و نهرکشی روستای دیزج تلخاج با موافقت اعضای شورای برنامهریزی شهرستان اهر تصویب شد.
انتهای پیام/