۳۰ کیلومتر از بزرگراه اهر – تبریز زیر بار ترافیک میرود/ نمایندگان مجلس از ظرفیت خود برای تخصیص اعتبارات پروژههای استانی استفاده کنند
به گزارش اهرامروز: اسماعیل جبارزاده در نشست مشترک مجمع نمایندگان استان و مدیران دستگاههای اجرایی با اشاره به ظرفیت نمایندگان مجلس در پیشبرد امور اجرایی و حل مسائل و مشکلات مختلف استان، از مدیران دستگاههای اجرایی نیز خواست به توصیهها و نقطهنظرات نمایندگان در امور اجرایی و استفاده از ظرفیت قوانین مصوب مجلس توجه کنند.
وی اظهارکرد: برای تحقق اهداف کلان استانی نیازمند جذب اعتبارات از سوی دستگاههای ملی هستیم که نمایندگان مجلس در این زمینه میتوانند نقش اثرگذاری داشته باشند.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه رویداد تبریز ۲۰۱۸ یکی از رویدادهای بزرگ استان است، گفت: برای کسب این عنوان با وجود رقبای قدرتمند داخلی و خارجی، بیش از یک سال تلاش شده است و شاید در سال های آینده نیز کسب چنین عنوانی برای کشورمان میسر نباشد؛ بنابراین باید از این فرصت به بهترین شکل استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه این رویداد منحصر به تبریز نخواهد بود، گفت: در راستای برنامههای تبریز ۲۰۱۸، پنج محور گردشگری تعریف شده است که تحقق آنها نیازمند تخصیص اعتبارات مناسب است.
جبارزاده افزود: تا امروز تنها شهرداری تبریز در حد توان خود طرح هایی را مصوب کرده و متأسفانه برای سایر دستگاهها هیچ اعتباری در این راستا تخصیص داده نشده است.
وی با اشاره به مصوبه ستاد ملی تبریز ۲۰۱۸ مبنی بر اینکه دستگاههای ملی میتوانند تا ۱۰ درصد از اعتبارات خود را برای این رویداد هزینه کنند، گفت: تحقق این مصوبه نیازمند پیگیری از سوی نمایندگان مجلس و مدیران دستگاههای اجرایی است.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با تأکید بر اینکه همه دستگاههای استان مکلف به حمایت از سرمایهگذاران هستند، گفت: در گذشته سرمایهگذاران به خاطر مشکلاتی مانند مالیات و محیط زیست، از فعالیت در استان منصرف میشدند، اما امروز همه مدیران پابهپای سرمایهگذاران تلاش میکنند و همه دستگاهها خود را موظف به حل مشکلات سرمایهگذاران میدانند.
وی افزود: به همه مدیران استان تأکید کردهایم که هیچ سرمایهگذاری نباید درگیر بروکراسی اداری شود و اگر موردی وجود دارد که سرمایهگذاری بهخاطر همکاری نکردن ادارات از استان رفته است، خود را موظف به پیگیری آن میدانیم.
جبارزاده از ابلاغ مصوبه تشکیل شورای استانی معادن خبر داد و گفت: البته تا قبل از ابلاغ این مصوبه نیز توجه کافی به بخش معدن صورت گرفته است و این شورا میتواند ظرفیت مضاعفی برای توسعه این بخش باشد.
وی همچنین با اشاره به تخصیص نیافتن اعتبار برای جبران خسارتها و احداث زیرساختهای آسیبدیده از سیل سال گذشته در هشترود و شبستر، پیگیری نمایندگان مجلس را در این خصوص خواستار شد.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز گفت: با وجود محدودیت منابع و عدم تخصیص اعتبار عمرانی استان، همه طرح های مهم عمرانی و زیربنایی، از جمله مدول دوم تصفیهخانه فاضلاب تبریز، آزادراه تبریز بازرگان، خط دوم انتقال آب زرینهرود، خط انتقال اتیلن غرب و نیروگاههای تولید برق فعال هستند.
محمدصادق پورمهدی از اتمام آبرسانی به ۶۷ روستای استان خبر داد و گفت: طرح آبرسانی این روستاها به همراه اولین تصفیهخانه فاضلاب روستایی در هفته دولت به بهرهبرداری میرسد.
وی با اشاره به اینکه در سه سال اخیر، پوشش شبکه فاضلاب تبریز از ۴۰ درصد به ۷۰ درصد افزایش یافته است، از اتمام بازسازی خانههای آسیبدیده از سیل در روستای چنار عجبشیر تا شهریور ماه خبر داد و گفت: همزمان با هفته دولت، ۳۰ کیلومتر از بزرگراه تبریز- اهر و ۱۲ کیلومتر از بزرگراه خواجه- ورزقان زیر بار ترافیک میرود.
تعدادی از نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست دیدگاههای خود در خصوص مسائل مختلف استان و همچنین مشکلات برخی از طرح های حوزه انتخابیه خود را مطرح کردند.
مدیران کل دستگاههای اجرایی استان نیز پس از سخنان نمایندگان مجلس، در خصوص مسائل مطرح شده و وضعیت طرح های عمرانی استان توضیحات لازم را ارائه کردند.
اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای امسال آذربایجان شرقی ۴۰۰ میلیارد تومان و اعتبارات هزینهای و جاری دستگاهها نیز ۳۶۰ میلیارد تومان است.
در هفته دولت سال گذشته ۸۶۴ طرح شهری و روستایی با اعتبار ۷ هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال در این استان افتتاح شد.
خبرنگار: بازگشا** انتشار: انصاری