عمر طرح هادی برخی از روستاهای اهر و هریس به اتمام رسیده و نیاز به بازنگری دارد
به گزارش خبرنگار اهرامروز، بیتالله عبدالهی عصر امروز در بازدید رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از روند احداث بزرگراه اهر – هریس – تبریز با انتقاد از اینکه چرا بعد از آسفالتریزی قطعهای از بزرگراه اهر – تبریز بازگشایی نمیشود؟ اظهار داشت: وقتی مردم میبینند بخشی از جاده آسفالتریزی شده اما بازگشایی نمیکنند از مسئولان ناراضی میشوند و این امر برای مسئولان شرمآور است.
وی افزود: زمان زیادی از آغاز ساخت بزرگراه ۹۰ کیلومتری اهر – تبریز میگذرد بهطوری که برخیها معتقدند روند ساخت این بزرگراه از ۲۲ سال پیش شروعشده است ولی عملاً از زمان کلنگ زنی تا به حال ۱۳ سال سپری میشود.
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس ادامه داد: برخی از مسئولان کشوری میگویند نگویید جاده مرگ تا مشکل ایجاد نشود بنده در پاسخ این مسئولان میگویم، ما نمیگوییم جاده مرگ بلکه گزارش سازمان برنامه و بودجه آذربایجانشرقی جاده مرگ را تأیید میکند چون بیشترین حادثه رانندگی در این جاده رخداده است.
عبدالهی با اشاره به اینکه عدم تکمیل بزرگراه اهر – تبریز یکی از موانع توسعه قرهداغ و جزو مطالبات مردم منطقه است، اظهار کرد: سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده تا پایان سالجاری هراندازهای که اوراق برای تکمیل بزرگراه اهر – تبریز نیاز باشد پرداخت میکند البته به دنبال تزریق پول نقد به این بزرگراه هستم.
وی تأکید کرد: خوشبختانه مشکل اجتماعی و معارض در بزرگراه اهر – تبریز نداریم، ولی آنگونه که پیمانکاران بیان کردهاند مشکل تأمین قیر برای آسفالتریزی دارند.
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس اضافه کرد: استاندار آذربایجانشرقی نیز به لحاظ مطالبات مردمی از نظر تکمیل بزرگراه اهر – تبریز زیر فشار هستند و اخیراً قرار بر این شد تا استاندار پنج هفته پیاپی از روند ساخت این بزرگراه بازدید کنند که تاکنون دو بار بازدید کرده و سه بار دیگر بازدید خواهند کرد.
عبدالهی بابیان اینکه اگر حقیقت را بگوییم بیشترین و عمدهترین پیشرفت فیزیکی بزرگراه اهر – تبریز در دولت تدبیر و امید بوده است، گفت: برای دولت جمهوری اسلامی ایران بین استانهای آذربایجانشرقی و تهران نباید تفاوتی باشد اما در این میان عدهای مردم آذربایجان را تحریک میکنند که دولت بهاندازه دیگر استانها به آذربایجان توجهی نمیکند و دولت نتوانست جاده اهر – تبریز را به سرانجام برساند.
وی در ادامه با اشاره محرومیت منطقه ارسباران علیالخصوص شهرستانهای اهر و هریس، گفت: باید قبول کنیم که منطقه ارسباران منطقهای مهاجر فرست است و اگر میبینیم کلانشهر تبریز با حاشیهنشینی روبرو است طبق گزارشات عمده ساکنین از این منطقه به تبریز مهاجرت کردهاند این در حالی است که اگر در زمان اوج شکوفایی اقتصادی به این منطقه توجه میشد شاهد مهاجرت نمیبودیم.
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس با تأکید بر اینکه عمر طرح هادی برخی از روستاهای اهر و هریس به اتمام رسیده و نیاز به بازنگری دارد، خاطرنشان کرد: در روستاها این مشکل را داریم که روستائیان در خارج از محدوده ساخت و ساز میکنند در حالی که کنار روستا قرار دارند اما به لحاظ خارج از محدوده بودن انشعاب واگذار نمیکنند و این قضیه و تخریب واحدهای روستایی خارج از محدوده از مشکلات جدی روستائیان است.
انتهای پیام/