۹ واحد تزریقاتی غیرمجاز به دستگاه قضایی معرفی شدند/ هیچگونه سیاسیکاری در شبکه بهداشت و درمان اهر نداریم
به گزارش خبرنگار اهرامروز، علی نیرپور در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان اهر با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید از بدو شروع بکار به حوزه بهداشت و درمان توجه ویژهای داشت، اظهار داشت: در این میان کارکنان شبکههای بهداشت و درمان از فرصت به وجود آمده سعی کردند تا امکانات و تجهیزات درمانی برای شهرستان اهر جذب کنند این در حالی است که تاکنون در راستای طرح تحول نظام سلامت ۳۰ میلیارد تومان در این حوزه در اهر هزینه شده است.
وی با قدردانی از حمایتهای مسئولان شهرستان اهر از اقدامات شبکه بهداشت و درمان، افزود: خوشبختانه مدیریت ارشد شهرستان، نماینده مجلس و امام جمعه بهخوبی تمامی مسائل، مشکلات و فعالیتهای بهداشت و درمان را رصد میکنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر از تکمیل ساختمان کلینیک تخصصی غربالگری سرطان این شهرستان خبر داد و گفت: با تجهیز ساختمان کلینیک تخصصی غربالگری سرطان در هفته دولت شاهد افتتاح این مجموعه خواهیم بود.
نیرپور بابیان اینکه مرکز بهداشت روستای رواسجان شهرستان اهر در حال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: همچنین یکی دیگر از پروژههای عمرانی ساختمان ستاد شبکه بهداشت و درمان است که در زمینی به مساحت ۱۳۰۰ مترمربع احداثشده و در هفته دولت به بهرهبرداری میرسد.
وی همچنین از احداث آموزشگاه بهورزی در زمینی به مساحت ۱۰۴۰۰ مترمربع و حصارکشی ۱۶ خانه بهداشت روستایی در این شهرستان خبر داد و یادآور شد: یکی از اقدامات خیر حوزه سلامت شهرستان اهر این بود که در روستاهای باللی قشلاق، سراجه لو و نقدوز خانه بهداشت احداث کردهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر با تأکید بر لزوم نوسازی ناوگان اورژانس، گفت: امسال در راستای لزوم نوسازی ناوگان اورژانس ۸ دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس شهرستان اهر الحاق شد و علاوه بر این توانستیم ۲ پایگاه امدادی اورژانس جادهای را نوسازی کنیم.
نیرپور در ادامه سخنان خود نوسازی دستگاه سیتیاسکن بیمارستان باقرالعلوم اهر را ضروری دانست، ادامه داد: دستگاه سیتیاسکن بیمارستان باقرالعلوم اهر قدیمی است و قدرت تشخیص آن بسیار ضعیف است اگر بخواهیم این دستگاه را تعمیر کنیم آنطور که انتظار داریم کارایی نخواهد داشت و بهتبع هزینه تعمیر این دستگاه تقریباً حوالی ۹۰ میلیون تومان هزینه خواهد داشت.
وی گفت: تصمیم بر این شد تا به جاری هزینه کرد برای تعمیر دستگاه جدیدی را خریداری کنیم و با همکاری نماینده مردم اهر و هریس در مجلس، توانستیم یک دستگاه سیتیاسکن تأمین کنیم که انشاالله بهزودی این دستگاه را تحویل و در بیمارستان نصب میکنیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر، بیماری سرطان را یکی از سه عامل مرگ و میر در منطقه ارسباران ذکر کرد، بیان داشت: بیماری های قلبی و عروقی، حوادث جادهای و سرطان از جمله سه عامل اصلی مرگ و میر در منطقه هستند.
نیرپور با ذکر اینکه شبکه بهداشت و درمان طبق ارزیابیهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تمامی شاخصها رتبههای یک تا ۴ را کسب کرده است، ابراز کرد: البته کسب رتبههای مطلوب نشان نمیدهد که مشکل و اشتباه نداریم بلکه همانند دیگر دستگاهها ما هم اشتباهاتی داریم و برای جبران این اشتباهات اقداماتی کردهایم.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا در تغییرات مدیریتی داخل مجموعه شبکه بهداشت و درمان از بیرون فشار میآورند یا تصمیم بر عهده شماست؟ گفت: خیر هیچ فشاری از بیرون تحمیل نشده بلکه هر تغییراتی که در سطح مدیران انجامیافته با نظر و تصمیم خود بنده بوده که گرفتهام.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر تصریح کرد: بنده قول میدهم که تمامی تغییرات در مدیران شبکه بهداشت و درمان اهر بهصورت فنی بوده و آن را دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ارزیابیها تأیید کرده است و میتوانم بگویم هیچگونه سیاسیکاری در تغییرات نکردهایم.
نیرپور همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگاری در خصوص نحوه انتخاب شرکت ارائه دهند خدمات درمانی بخش خصوصی و نحوه جذب نیرو در این شرکتها، افزود: ما نقشی در انتخاب شرکتهای بخش خصوصی حوزه سلامت نداریم بلکه شرکتها از طریق مناقصه انتخابشدهاند و طرف حساب آنها دانشگاه علوم پزشکی است بهطوری که حتی بنده سعی نکردهام در مناقصهها حضور یابم.
وی با تأکید بر اینکه چیزی به نام محرمانه در شبکه بهداشت و درمان اهر نداریم و اگر خبرنگاری شّک دارد ما آماده راستی آزمایی هستیم، بیان داشت: عملکرد شرکتهای بخش خصوصی حوزه سلامت توسط کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی تبریز ارزیابی میشوند و تنها وظیفه ما تأیید صلاحیت پزشکان متخصص و کادر درمان شرکتهاست.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر گفت: در خصوص جذب نیروی انسانی در شرکتهای بخش خصوصی حوزه سلامت ما نمیتوانیم دخالتی داشته باشیم یا فشار بیاوریم شاید در جذب نیروهای خدماتی برخی سوگیریهایی وجود داشته باشد اما وظیفه ما در قبال این شرکتها مباحث دیگری است.
نیرپور در ادامه از شناسایی و معرفی ۹ واحد تزریقاتی غیرمجاز به دستگاه قضایی در شهرستان اهر خبر داد، گفت: امسال تلاش بر این است تا تزریقاتیهای غیرمجاز را شناسایی و با آنها برخورد کنیم که در این راستا ۹ تزریقاتی غیرمجاز را شناسایی و جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی کردهایم.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری مبنی اینکه برخی از مردم میگویند هنگامیکه به اورژانس مراجعه کردهاند و دفترچه همراه نداشتند و این امر باعث شده تا خدمات درمانی به آنها ارائه نشود آیا این ادعا را تأیید میکند یا رد لطفاً بفرمائید؟ گفت: اصلاً در ارائه خدمات به بیماران سطح یک اگر دفترچه همراه نداشته باشند الزامی نداریم یعنی ارائه خدمات درمانی را اصلاً منوط به دفترچه یا پول نکردهایم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر اضافه کرد: در سطح بیماران سطح دو به بالا اگر هنگام مراجعه به مراکز درمانی از جمله اورژانس دفترچه به همراه نداشته باشند نیز خدمات میدهیم اما هزینه آن به قیمت آزاد حساب میشود و اگر در بیماران سطح یک دفترچه همراه نداشتند کادر درمانی خدمات ارائه نکنند متخلف محسوب میشوند که باید با آنها برخورد کنیم.
نیرپور با اشاره به اینکه روزانه نزدیک به ۵۰۰ بیمار در اورژانس بیمارستان باقرالعلوم اهر پذیرش میشوند، تأکید کرد: اگر همراهان بیماران مراجعهکننده به اورژانس بیمارستان باقرالعلوم اهر را نیز حساب کنیم روزانه هزاران نفر به اورژانس مراجعه میکنند و ما ملزم به پاسخگویی هستیم.
انتهای پیام/