به گزارش اهرامروز، محمدباقر خانی، با حضور در ایرنای تبریز با بیان اینکه تاکنون ۶۰ میلیارد تومان از بودجه شهرداری در سال جاری تامین شده است، افزود: با ادامه این روند و تلاش و همکاری اعضای شورای اسلامی این شهر، پیش بینی می شود تا پایان سال بیش از ۱۰۰ درصد بودجه شهرداری تحقق یابد.
وی با اشاره به تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری اهر، اظهار کرد: بودجه سال گذشته شهرداری ۱۲۰ میلیارد تومان بود که در پایان سال حدود ۲۱ درصد بیشتر از بودجه مصوب و معادل ۱۴۵ میلیارد تومان، محقق شد.
۳۰۰ مترمربع از معابر خاکی اهر آسفالت می شود
شهردار اهر با اشاره به تامین قیر رایگان از سوی دولت برای آسفالت معابر، گفت: پارسال از سوی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و شرکت بازافرینی شهری ۲ هزار و ۲۸۰ تن قیر برای آسفالت معابر این شهر اختصاص یافته است.پارسال از سوی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و شرکت بازافرینی شهری ۲ هزار و ۲۸۰ تن قیر برای آسفالت معابر اهر اختصاص یافته است.
خانی، ارزش قیر اختصاصی را بیش از ۳۲ میلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: با این میزان بیش از ۳۸ هزار تن آسفالت ریزی در سطح معابر این شهر انجام و بیش از ۳۰۰ هزار مترمربع از معابر خاکی آسفالت می شود.
وی با بیان اینکه حدود ۵۰۰ هزار مترمربع معابر خاکی در این شهر وجود دارد، یادآور شد: ارزش آسفالت ریزی معابر خاکی این شهر بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان است.
شهردار اهر، گفت: در سال جاری آسفالت ریزی معابر مناطق حاشیه ای و کم برخوردار در اولویت بوده و شهروندان ساکن در این مناطق از نعمت آسفالت برخوردار خواهند شد.
درجه شهرداری اهر به ۹ ارتقا یافت
خانی، با اشاره به اینکه درجه شهرداری اهر هشت بود، افزود: با پیگیری های انجام شده از سوی شهرداری و شورای اسلامی این شهر، پس از ۲۲ سال درجه شهرداری اهر از سوی وزارت کشور به ۹ ارتقا یافت.
وی اظهار کرد: درجه بندی شهرداری ها بر اساس سه شاخص درآمد مستمر و خالص شهرداری، جمعیت شهر و موقعیت شهر از لحاظ تقسیمات کشوری انجام می شود و تفریق به موقع بودجه سالیانه شهرداری اهر نیز در ارتقای این رتبه موثر است.
شهردار اهر، گفت: ارتقای درجه بندی شهرداری ها از جمله در جذب امکانات و تجهیزات بیشتر از سازمان شهرداری ها و دهیاری ها کشور، افزایش اعتبارات و جذب کارکنان نقش بسزایی ایفا می کند.
ارتقای درجه بندی شهرداری ها از جمله در جذب امکانات و تجهیزات بیشتر از سازمان شهرداری ها و دهیاری ها کشور، افزایش اعتبارات و جذب پرسنل نقش بسزایی ایفا می کند.خانی، ادامه داد: جمعیت این شهر بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ حدود ۱۰۰ هزار و ۶۰۰ نفر بود که با توجه به مهاجرپذیری این شهر، جمعیت آن هم اکنون به حدود ۱۱۱ هزار نفر افزایش یافته است و این موضوع نیز در ارتقای درجه شهرداری موثر بود.
۹ میلیارد تومان برای ایجاد سایت زباله اهر هزینه می شود
شهردار اهر با بیان اینکه این شهر فاقد سایت زباله استاندارد است، گفت: ۹ میلیارد تومان برای ایجاد سایت زباله این شهر هزینه می شود که از این میزان بیش از چهار میلیارد تومان از اعتبارات سال گذشته و پنج میلیارد تومان نیز از اعتبارات امسال هزینه می شود.
خانی، با تاکید بر اینکه سایت های زباله باید از استاندارد لازم برخوردار باشد، افزود: پارسال با جذب اعتبارات مورد نیاز، اقدام به حصارکشی و احداث سد و استخر شیرابه این سایت برای بی خطرسازی پساب های زباله شد.
وی درختکاری در محوطه این سایت را از دیگر اقدامات شهرداری برای بی خطرسازی این سایت اعلام کرد و یادآور شد: با اقدامات انجام شده تلاش می شود خطرات زیست محیطی این سایت به حداقل برسد.
شهربازی اهر پس از پنج سال رکود دوباره احیا شد
شهردار اهر با بیان اینکه شهربازی این شهر بیش از پنج سال راکد مانده بود، گفت: با توجه به اینکه احیا و راه اندازی شهربازی از مطالبات شهروندان این شهر بود، شهرداری اقدام به مرمت، بازسازی و راه اندازی دوباره این شهربازی کرد.
خانی، ادامه داد: برای بازسازی و خرید تجهیزات شهربازی اهر یک میلیارد تومان از سوی شهرداری هزینه شد تا فضای نشاط اجتماعی و تفریحی برای شهروندان ایجاد شود.
وی اظهار کرد: علاوه بر بازسازی این شهربازی، شهرداری تلاش می کند با جذب و مشارکت سرمایه گذار بخش خصوصی، شهربازی سرپوشیده در این محل احداث کند.
شهردار اهر، ایجاد زمین چمن مصنوعی در محلات بازآفرینی و فاقد امکانات ورزشی، نوسازی ۳۹۲ باکس زباله شهر با ۱.۵ میلیارد تومان، تکمیل ساختمان شماره ۲ شهرداری، تهاتر زمین برای تسویه بخشی از بدهی شهرداری به سازمان تامین اجتماعی، خرید نمادهای شهر و دوربین های نظارتی با بیش از ۲ میلیارد تومان، راه اندازی سامانه صدور پروانه ساختمانی و جمع آوری و عقیم سازی سگ های بلاصاحب را اقدامات شهرداریایجاد زمین چمن مصنوعی در محلات بازآفرینی و فاقد امکانات ورزشی، نوسازی ۳۹۲ باکس زباله شهر با ۱.۵ میلیارد تومان، تکمیل ساختمان شماره ۲ شهرداری، تهاتر زمین برای تسویه بخشی از بدهی شهرداری به سازمان تامین اجتماعی، خرید نمادهای شهر و دوربین های نظارتی با بیش از ۲ میلیارد تومان، راه اندازی سامانه صدور پروانه ساختمانی و جمع آوری و عقیم سازی سگ های بلاصاحب از اقدامات شهرداری اهر است. اعلام کرد.
خانی، با اشاره به اینکه شورای اسلامی و شهرداری مکمل هم برای توسعه، عمران و آبادانی شهر هستند، افزود: اهر از شهرهای قدیمی منطقه قره داغ بوده و با قرار گرفتن در مسیر گردشگری و داشتن اماکن و مراکز گردشگری مانند بقعه شیخ شهاب الدین اهری، مسجد جامع، بازار و بناهای تاریخی، مناظر طبیعی و تالاب ها و کاروانسرای گویجه بل از مناطق گردشگر پذیر استان محسوب می شود.
شورای اسلامی اهر با تصویب ۳۴۰ مصوبه در دور ششم، راه را برای توسعه و آبادانی شهر هموار کرده است
رییس شورای اسلامی اهر نیز با بیان اینکه در شورای ششم این شهر تاکنون ۹۴ جلسه تشکیل شده است، گفت: اعضای این شورا در این جلسات با تصویب ۳۴۰ مصوبه در حوزه های مختلف، راه را برای توسعه، عمران و آبادانی این شهر هموار کرده اند.
جلیل کاظم زاده، افزود: با تعامل مناسب و سازنده اعضای شورای اسلامی و شهرداری این شهر، هم اکنون بیش از ۷۰ درصد مصوبات شورا از سوی شهرداری اجرا شده است.با تعامل مناسب و سازنده اعضای شورای اسلامی و شهرداری این شهر، هم اکنون بیش از ۷۰ درصد مصوبات شورا از سوی شهرداری اجرا شده است.
وی با اشاره به اینکه اهر به عنوان دروازه بهشت ارسباران شناخته شده است، اظهار کرد: این منطقه به لحاظ داشتن آثار و ابنیه های تاریخی و مناظر زیبا و دیدنی به ویژه در فصل تابستان پذیرای گردشگران زیادی می شود.
رییس شورای اسلامی اهر گفت: برای جذب گردشگر بیشتر و ایجاد درآمد پایدار شهری، پروژه هایی مانند میدان دواب و پارک مصنوعی با مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی در این شهر اجرا می شود.
کاظم زاده، حجم سرمایه گذاری برای پارک مصنوعی اهر را ۱۲ میلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: نگهداری فضای سبز اهر نیز به بخش خصوصی واگذار شده و برای تامین آب مورد نیاز، مخزن بتنی به حجم حدود پنج هزار و ۵۰۰ مترمکعب با اعتبار حدود ۱۲ میلیارد تومان احداث می شود.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون سرانه فضای سبز در این شهر به ازای هر نفر حدود ۱.۳ مترمربع است، یادآور شد: این شهر دارای بیش از ۱۳۰ هکتار فضای سبز است.
کاظم زاده، افزود: مطالعه طرح تفصیلی اهر در راستای شناسایی کاربری های مختلف شهری، آسفالت ریزی معابر خاکی شهر و آسفالت بیش از ۲۵۰ کوچه، اجرای بیش از ۶ هزار مترمربع پیاده رو، اجرای پنج هزار و ۵۰۰ متر جدول گذاری و احداث زمین چمن مصنوعی در پارک آنالار از جمله اقدامات شهرداری اهر در راستای اجرای مصوبات شورای اسلامی این شهر است.