به گزارش اهرامروز، در پی گزارشهای مردمی و بررسیهای اولیه پیرامون افزایش موارد ابتلا به سرطان در یکی از روستاهای شهرستان اهر، با دستور فرماندار، تیم ویژهای از کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی برای بررسی دقیق موضوع تشکیل شد.
صادق احمدی فرماندار شهرستان اهر در این باره اظهار کرد: هدف از تشکیل این تیم، شناسایی علمی و دقیق عوامل احتمالی بروز بیماری و برنامهریزی برای رفع یا کنترل عوامل خطر در منطقه است.
وی افزود: این تیم متشکل از کارشناسان حوزههای تخصصی چون بهداشت محیط، اپیدمیولوژی، آب و فاضلاب، و تغذیه بوده و مأموریت دارد در کوتاهترین زمان ممکن با نمونهبرداری از منابع آب، خاک و مواد غذایی و بررسی سوابق بهداشتی منطقه، و همچنین جهادکشاورزی شهرستان موظف گردید نسبت به بررسی محصولات کشاورزی کشت شده در روستا اقدام نموده و گزارش جامعی از نتایج تحقیقات خود را سریعا ارائه کنند
فرماندار اهر تأکید کرد: سلامت مردم در اولویت نخست تصمیمگیریهای شهرستان است و نتایج این بررسیها بهصورت شفاف به اطلاع عموم خواهد رسید.