به گزارش اهرامروز، فرماندار سابق شهرستان اهر در مراسم تودیع و معارفه فرماندار اهر افزود: مردم اهر قدر شناس هستند و قدر خادم صادق را میدانند، این ارزشگذاری بخاطر من نیست بلکه بخاطر سیاستهای دولت وفاق است.
صادق احمدی با قدردانی از حمایت و لطف مردم اهر در طول مدت تصدی فرمانداری این شهرستان گفت: بلحاظ لطف و محبت مردم اهر احساس میکردم خودم یک اهری هستم، یکی از خصوصیات شهروندان اهری این بود به حداقل ها اکتفا میکردند، مردم بایق بهترین ها هستند و به خوبی قدر خادم ها را میدانند.
وی بابیان اینکه حفظ جایگاه و شئون مردم را برای خودم وظیفه میدانم، گفت: مردم شریف این سرمایه اجتماعی برای حفظ دستاوردهای نظام مقدس لازم است چراکه به لطف مردم اهر در طول ۹ ماه خدمت هیچ خلائی احساس نکردم.
فرماندار سابق اهر تصریح کرد: استاندار آذربایجان شرقی هر صلاحی بدانند در راستای خدمتگذاری حاضرم، به عبارتی دیگر این تغییر و تحول برای من امر استاندار و وزیر کشور حجت است.
وی خاطرنشان کرد: چیزی که من را آزرده خاطر میکند این است که دیگر مهر و محبت شهروندان اهری را نخواهم دید.