به گزارش اهرامروز، سرهنگ پاسدار توکل فرهادی فرمانده سپاه ناحیه اهر، در جلسه هماهنگی برنامه های هفته دفاع مقدس شهرستان اهر با اشاره به حضور مستمر و پرشور مردم شهرستان اهر در تجمعات و برنامه‌های شبانه اظهار کرد: مردم شریف اهر در این مدت حضور قابل توجهی در صحنه داشته‌اند و این همراهی، بیانگر پایبندی آنان به کشور، ارزش‌های انقلاب اسلامی و روحیه مسئولیت‌پذیری اجتماعی است.

وی افزود: حضور مستمر مردم در میادین طی ماه‌های گذشته، نشان‌دهنده روحیه ایستادگی و غیرت دینی آنان است، روحیه‌ای که می‌توان ریشه‌های آن را در فرهنگ علوی و آموزه‌های مکتب امیرالمؤمنین(ع) جست‌وجو کرد.

فرمانده سپاه ناحیه اهر با اشاره به تحولات و درگیری‌های اخیر و تقابل جمهوری اسلامی ایران با دشمنان، گفت: ملت ایران در برابر تهدیدات و فشارهای دشمنان با اتکا به هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و توان و آمادگی نیروهای مسلح، ایستادگی و مقاومت کرده است.

فرهادی ادامه داد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر توانمندی و اقتدار خود، محاسبات دشمن را که با اهداف مشخص و با تمام ظرفیت وارد میدان شده بود، برهم زدند و اجازه ندادند اهداف مورد نظر آنان محقق شود.

وی با اشاره به شهادت جمعی از فرماندهان و مسئولان در جریان درگیری‌ها، اظهار داشت: با وجود این حوادث و از دست دادن جمعی از فرماندهان و مسئولان، دشمن نتوانست به اهدافی که برای کشور ترسیم کرده بود دست پیدا کند و انسجام و تمامیت ارضی کشور حفظ شد.

فرمانده سپاه ناحیه اهر با تأکید بر اینکه ضرورت آمادگی در برابر تهدیدات همچنان وجود دارد تصریح کرد: شرایط موجود ایجاب می‌کند آمادگی‌ها حفظ و تقویت شود و دستگاه‌های اجرایی، نهادها و آحاد مردم با هوشیاری و انسجام، آمادگی لازم برای مواجهه با شرایط مختلف را داشته باشند.

فرهادی در پایان با تأکید بر نقش مردم در عبور از شرایط دشوار کشور خاطرنشان کرد: حضور و حمایت مردم، در کنار هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و توانمندی نیروهای مسلح، از عوامل مهم ایستادگی کشور در برابر تهدیدات است و این مسیر با حفظ وحدت، انسجام و همراهی مردم ادامه خواهد یافت.