به گزارش اهرامروز، در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تقدیر از سه دهه زحمات حجت الاسلام والمسلمین حاجی زاده، برای حجت الاسلام والمسلمین جلیلی در امامت جمعه شهرستان اهر آرزوی موفقیت نمود.
نماینده ولی فقیه در استان با یادآوری خدمات جمهوری اسلامی به شهرستانها و روستاهای کشور، گفت: اتحاد و همدلی لازمه رونق و پیشرفت در عرصه های مختلف است.
وی افزود: علمای شیعه در طول تاریخ انواع رنجها را در راه دین تحمل نموده اند اما دست از تبلیغ نکشیده اند. ائمه جمعه نیز در جایگاه پدر معنوی، وظیفه دارند با صبر و بردباری، تمامی اقشار را جذب نمایند.
طی حکمی، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، حجت الاسلام والمسلمین جلیل جلیلی را به امامت جمعه شهرستان اهر استان آذربایجان شرقی منصوب و از زحمات حجت الاسلام والمسلمین جواد حاجی زاده در سنگر نماز جمعه اهر قدردانی نمود.
در این مراسم که در حضور نماینده ولی فقیه در استان و با شرکت مردم مومن و انقلابی اهر، روحانیت معظم، خانواده گرانقدر شهدا و ایثارگران، فرماندار و مسئولین در مصلای اهر برگزار شد، حکم امام جمعه جدید و تقدیرنامه امام جمعه سابق توسط مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان حجت الاسلام والمسلمین مشهوری قرائت و توسط نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل اهدا گردید.