به گزارش خبرنگار اهرامروز، بیتالله عبدالهی عصر امروز در جلسه پرسش و پاسخ دانش آموزان مدارس شبانهروزی شهرستان اهر با اشاره به اینکه مدیریت مدارس شبانهروزی با وجود تنگناهای مالی و تجهیزاتی بسیار سخت است، اظهار داشت: گذشته از سایر مسائل و زحماتی که مدیران مدارس شبانهروزی میکشند، ولی باید قبول کنیم که کشور از لحاظ منابع مالی روزهای سختی را پشت سر میگذارد و طبیعتاً اداره مدارس شبانهروزی کاری بس دشوار است.
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس افزود: مدارس شبانهروزی با سایر مدارس تفاوتهای بسیاری دارد بهطوری که مدیران مدارس شبانهروزی بایستی تغذیه دانش آموزان روستایی را تأمین کنند اما این سایر مدارس این دغدغه وجود ندارد.
وی، تأخیر چند ماهه در تحویل کتب تحصیلی دانش آموزان را نقطهضعفی برای وزارت آموزش و پرورش دانست، گفت: دانش آموزان چرا باید به دلیل تأخیر چند ماهه آموزش و پرورش در تحویل کتب تحصیلی، هزینه اضافی پرداخت کنند؟ شاید اغلب دانش آموزان توان مالی آنچنانی نداشته باشند تا کتاب را پیش از تحویل بهصورت جزوه ای تأمین کنند این انتقاد دانش آموزان کاملاً حق است.
عبدالهی بابیان اینکه تحصیل دانش آموزان روستایی در مدارس شبانهروزی در مقایسه با دانش آموزان شهری در اجتماعی شدن آنها تأثیر زیادی دارد، ابراز داشت: معلمان مدارس در کنار تدریس، الگوی زندگی را نیز به دانش آموزان بیاموزند و در این زمینه تربیت صحیح دخترآنکه اصطلاحاً مادران آینده هستند میتواند به تحکیم بنیان خانوادهها بی انجامد چراکه مسئولیت اصلی خانوادهها بر عهده بانوان است.
دانش آموزان نباید نسبت به آینده شغلی خود ناامید شوند
نایبرئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس با ذکر اینکه دانش آموزان نسبت به آینده شغلی با توجه به شرایط کشور نباید ناامید شوند، گفت: افزایش نرخ بیکاری و نبود فرصتهای شغلی دلیل نمیشود تا دانش آموزان درس نخوانند بهطوری که اگر از هماکنون به فکر مهارتآموزی باشید مطمئناً در آینده مشکل کمتری خواهید داشت ولی متأسفانه دانش آموزان به خاطر مشکلات مالی خانوادهها آرزویی برای آیندهشان ندارند.
وی تصریح کرد: دانش آموزان اگر از دوران سرنوشتساز به سمت صداقت، درستی، پاکدامنی و … حرکت کنند قطعاً موفق خواهند بود فلذا انتظار داریم تا دانش آموزان با تحصیل و آموختن علم به آینده امیدوار باشند؛ تلاش کنید و سخت درس بخوانید چراکه اگر به شرایط بیکاران جامعه توجه داشته باشیم اغلب فاقد مهارت هستند.
عبدالهی با تأکید بر اینکه در شرایط فعلی بسیاری از دانش آموزان تنها به یکرشته تحصیلی روی میآوردند اما شاید در این رشته کشور نیاز آنچنانی نداشته باشد، گفت: یکی از اشکال بزرگ دانش آموزان و فارغالتحصیلان ما این است که مهارت کافی ندارند ولی اگر مهارت داشته باشند ضمن خوداشتغالی بلکه حتی قادر هستند تا برای دیگران نیز اشتغالزایی کنند.
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس افزود: ایران یکی از واردکنندگان پوشاک است و در آنکه پوشاک وارد میکنیم شکی نیست اما اگر به دانش آموزان دختر در هنرستانها خیاطی بهدرستی آموزش داده شود و دولت از آنان حمایت کند این ظرفیت را خواهند داشت که کشور را از واردات بینیاز سازند.
گرانی و تورم کمر اقشار کمدرآمد و فقیر جامعه را میشکند
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه وابستگی بودجه کشور به درآمد حاصله از فروش نفت مدیران کشور را تنبل بار آورده است، گفت: متأسفانه مدیران کشور درآمد فروش نفت را نتوانستهاند به فرصت تبدیل کنند و به لحاظ اینکه پول قبلاً رایجتر از زمان حال بود در دستگاههای دولتی بهجای بهرهوری از نیروی انسانی فقط بر تعداد حقوقبگیران افزودهاند.
عبدالهی ادامه داد: حال که این روزها غیر از تحریمهای آمریکا علیه ایران مسائل دیگری در سر خط خبرها قرار ندارد اطلاع داشته باشید که تحریمها یکجانبه آمریکا از سالها و ماههای پیش اعمالشده و اقدام دیگر آمریکا این بود که با تحریمها مانع از تداوم فروش نفت ایران شد و به همین دلیل آنطور که باید و شاید منابع ارزی وارد کشور نشد و همچنین عدم ورود ارز به کشور در نابسامانی بازار تأثیر گذاشت.
نایبرئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس در پاسخ به سؤال یکی از دانش آموزان در خصوص اقدامات دولتی و مجلس برای مهار گرانی و احتکار، بابیان اینکه دولت بهخوبی نتوانست بازار را مدیریت کند، گفت: متأسفانه در نابسامانی بازار و گرانی کالا، عدهای فرصتطلب هر چه در توان داشتند برای احتکار بکار گرفتند و حال که هر روز میشنویم احتکار کشف میشود اینها نمونههایی از خیانت به مردم است.
وی تصریح کرد: گرانی کالا در بازار و تورم و احتکار هیچ توجیهی ندارد پس بنا بر این بایستی دولت و مجلس شورای اسلامی با همراهی سایر قوا با گرانی مقابله کنند چون این بحران شاید در زندگی قشر مرفه و ثروتمند تأثیری نداشته باشد اما کمر اقشار کمدرآمد و فقیر جامعه را میشکند.
انتهای پیام/