به گزارش اهرامروز، بهنام رضوانی در نشست علنی امروز (یک‌شنبه، ۱۹ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خطاب به رئیس جمهور گفت: تاکید دائمی جناب عالی به حق و عدالت است، ما که نتوانستیم عدالت را در بخش‌های مختلف اجرا و برقرار کنیم و متاسفانه ناعدالتی و تبعیض هر روز بیشتر می‌شود، حداقل برقراری عدالت در پرداخت حقوق و دستمزد شاغلان و بازنشستگان در اختیار شما است، به آن توجه کنید.

نماینده مردم کلیبر، خدا آفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همین الان ۵۵ درصد دستگاه‌های دولتی مشمول قانون خدمات کشور نیست و به عناوین مختلف از این قانون مستثنی شده و اغلب پرداخت‌های نامتعارف در این گروه‌های مستثنی شده تابعه مقررات خاصی اتفاق می‌افتد.

رضوانی با اشاره به انواع مختلف رابطه استخدامی در دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: چرا در یک بخش از یک سازمان کارمندانی که در کنار هم مشغول به کار هستند با حقوق‌های متناقض و با فاصله فاحش هستند؟ در ماده ۴۵ قانون خدمات کشوری، دو نوع استخدام پیمانی و رسمی و ذیل ماده ۳۲ اجازه به کارگیری نیروی کار معین داده شده است، اما در حال حاضر ۱۵ نوع رابطه استخدامی داریم./

پایان پیام