به گزارش اهرامروز، سرهنگ نعمت محمدزاده در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در پی کسب خبر مبنی بر وقوع چندین فقره سرقت از اماکن خصوصی، ماموران پلیس آگاهی با هماهنگی قضائی و همکاری واحدهای انتظامی با اجرای طرح تعداد ۶ نفر سارق اماکن خصوصی، خانه باغات، ساختمانهای نیمه کاره را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی اهر گفت: سارقین در بازجویی های خود به تعداد ۲۲ فقره سرقت از خانه باغات و اماکن خصوصی و یک فقره سرقت از مغازه در سطح شهرستان اعتراف و مقادیری از اموال سرقتی کشف و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
وی در پایان ضمن اعلام اینکه در این طرح تعداد یک دستگاه خودرو بلاصاحب و احتمال سرقتی کشف گردید؛ از شهروندان درخواست کرد ضمن توجه به هشدارهای پلیسی اماکن خصوصی خود رابه دوربین مداربسته تجهیز و یا از نگهبان استفاده و از رها کردن بصورت بلاصاحب خودداری و هرگونه موارد مشکوک را با ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.