سید محمد عابدی در گفتوگو با خبرنگار اهرامروز، با اشاره به اینکه پنجمین روز ثبتنام از داوطلبان پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در حوزه انتخابیه اهر به اتمام رسید، اظهار داشت: در طول چهار روز ثبتنام، 253 نفر برای شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در حوزه انتخابیه اهر نامنویسی کرده بودند.
فرماندار شهرستان اهر افزود: در پنجمین روز 101 نفر جهت شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در حوزه انتخابیه اهر نامنویسی کردهاند که از این تعداد 9 نفر در انتخابات شورای اسلامی شهر اهر و 92 نفر در شوراهای روستایی بخش مرکزی شهرستان اهر است.
وی بابیان اینکه جمعاً در طول پنج روز 277 نفر در انتخابات شوراهای روستایی بخش مرکزی شهرستان اهر ثبتنام کردهاند، گفت: همچنین تعداد کاندیداهای انتخابات شورای اسلامی شهر اهر تا بدین لحظه به 77 نفر رسیده است.
عابدی ادامه داد: از مجموع 277 کاندیدای انتخابات شوراهای روستایی بخش مرکزی شهرستان اهر، 105 نفر دارای سابقه عضویت در شوراهای روستایی بخش مرکزی این شهرستان هستند.
فرماندار شهرستان اهر با تأکید بر اینکه استقبال کمنظیر نامزدهای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در حوزه انتخابیه اهر، رتبه این شهرستان را از نظر تعداد کاندیداها در رتبه دوم استانی قرار داده است، اظهار کرد: استقبال بینظیر داوطلبان نویدبخش انتخاباتی پرشور، سالم، رقابتی و توام با حضور حداکثری مردم در انتخابات است.
انتهای پیام/