عیسی منصوری در گفت‌وگو با خبرنگار اهرامروز در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه پیش‌بینی دولت برای ایجاد یک‌میلیون شغل تا چه حدی تحقق‌یافته است؟ اظهار داشت: گزارش تحقق ایجاد اشتغال جدید در کشور تا پایان سال منتشر می‌شود و البته ما طرح‌های اشتغال متعددی داشتیم که با اندکی تأخیر به نتیجه می‌رسند چون عمده اشتغال‌های جدید روستایی و سرمایه‌گذاری است و تا سرمایه‌گذاری‌ها شکل گیرد و اشتغال به نتیجه برسد زمان‌بر خواهد بود.

وی افزود: روند سال‌های اخیر بر حسب شرایط اقتصادی نشان می‌داد که اشتغال خوبی در کشور شکل می‌گرفت با آن‌که گزارش فصل بهار نشان‌گر تحقق برنامه‌های اشتغال بود ولی پیش‌بینی ما این است که در شش ماهه دوم سال جاری نسبت به سال گذشته با کاهش اشتغال در کشور روبرو شویم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دلیل پیش‌بینی کاهش اشتغال در کشور را تأخیر در مداخلات عنوان کرد و گفت: احتمالاً نتیجه طرح‌های اشتغال جدید در سال ۹۸ نمایان شود اما در حالت واقع‌بینانه پیش‌بینی می‌کنیم با کاهش اشتغال مواجه شویم.

منصوری بابیان اینکه نتیجه پروژه‌های ایجاد اشتغال جدید در کشور سال آینده مشخص می‌شود، ادامه داد: با اتمام پروژه‌های اشتغال در سال ۹۸ شاهد ایجاد اشتغال جدید قابل‌توجهی در کشور خواهیم بود.

وی در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار اهرامروز در خصوص اینکه دولت در لایحه بودجه سال ۹۸ چه میزان اشتغال جدید پیش‌بینی کرده است؟ گفت: در لایحه بودجه سال ۹۸ پیش‌بینی ما ایجاد ۷۸۰ هزار اشتغال جدید در کشور است.

معاون کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار امیدواری کرد: امیدواریم برنامه‌های اشتغال به خوبی پیش رود و به‌موقع شروع شود و محدودیت منابع نباشد.

منصوری تصریح کرد: در لایحه بودجه سال آینده برای ایجاد ۷۸۰ هزار شغل جدید در کشور حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان منابع پیش‌بینی شده است.

وی در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار اهرامروز مبنی بر اینکه پیش‌بینی می‌کنید نرخ بیکاری در کشور تا پایان سالجاری تغییراتی داشته باشد یا خیر؟ بیان کرد: در حال حاضر نرخ بیکاری ۱۲٫۱ درصد بوده و پیش‌بینی می‌کنیم که تا پایان سالجاری در همین میزان باقی بماند، البته نرخ بیکاری به‌تنهایی موید چیزی نیست لذا باید منتظر اعلام نرخ مشارکت باشیم.

معاون کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: سیاست های فعال بازار کار مثل طرح های کارورزی و مشوق بیمه ای کارفرمایان به لحاظ اینکه سازمان برنامه و بودجه ۲۰ درصد منابع را در اختیاز وزارت تعاون قرار داده تا پایان سالجاری این طرح ها با قوت ادامه می دهیم.

منصوری ادامه داد: یکی از دلایلی که امیدواریم مقدار محدودی اشتغال ایجاد و یا اشتغال تثبیت شود طرح های مشوق بیمه ای کارفرمایان و یارانه دستمزد تا بتواند هزینه اشتغال را برای کارفرمایان درشرایط فعلی کاهش دهد را دنبال می کنیم.

وی تاکید کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برنامه های مختلفی را در راستای کاهش تاثیر منفی چالش های اقتصادی پیگیری می کند.

معاون کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به پرسش خبرنگار اهرامروز در خصوص اینکه بودجه پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در لایحه بودجه سال ۹۸ چه میزان است، گفت: پیشنهاد ما برای سال آینده ۳۲۰۰ میلیارد تومان برای هزینه ها و کمک های بلاعوض و ۲۰ هزار میلیارد تومان هم تسهیلات است.

انتهای پیام/