به گزارش اهرامروز، اکیپ های گشت و بازرسی طرح احیا و تعادل بخشی آب های زیرزمینی که به صورت مستمر در حال رصد و شناسایی چاه های غیرمجاز در محدوده شهرستان می باشند، در طی هفته جاری به تاریخ ۱۴۰۵/۰۶/۳۰ پس از وصول گزارش مردمی در خصوص حفر چاه غیرمجاز در روستای گرنگاه، با اخذ دستور قضایی دادستان محترم و همراهی نیروی خدوم انتظامی، بلافاصله به محل اعزام و اقدامات حفاظتی را اعمال و نسبت به توقیف ادوات حفاری غیرمجاز موتوری و انتقال آنها به پارکینگ اقدام نمودند.
وحید حسن زاده، مدیر امور منابع آب شهرستان اهر در این خصوص اظهار کرد: این اقدام در راستای اجرای مفاد قانون توزیع عادلانه آب و قانون پنج ساله هفتم توسعه و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و در جهت صیانت از منابع آبی و انفال انجام گرفته است.
مدیر امور آب از عموم مردم شریف و متعهد شهرستان اهر درخواست نمود در صورت مشاهده تخلفات ازجمله تردد و فعالیت دستگاه های حفاری غیرمجاز و چاه های محفوره و بهره برداری های غیر مجاز از منابع آبی، برداشت مصالح و تصرفات در بستر رودخانه ها در ۲۴ ساعت از شبانه روز، با شماره های ۴۴۲۳۰۷۱۰-۴۴۲۳۰۷۱۱ تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام/
