به گزارش خبرنگار اهرامروز، معصومه فریبرزی مدیر آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی باخیش بابیان این خبر افزود: این دوره در راستای آموزش و ارتقاء دانش عکاسی برای علاقه‌مندان هنر عکاسی شهرستان‌های اهر و کلیبر و هنرجویان آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی باخیش تدارک دیده‌شده  است.

وی عنوان کرد:زمان در نظر گرفته‌شده برای این کارگاه به‌صورت یک‌روزه در شهرستان‌های اهر و کلیبر می‌باشد که نسبت به تعداد ثبت‌نام کنندگان متغیر خواهد بود.

مدیر آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی باخیش با اشاره به اینکه خانم منصوره معتمدی از عکاسان برجسته در عرصه عکاسی مستند و خبری می‌باشد،تشریح کرد: معتمدی متولد 1357 تهران هستند که در حال حاضر مقیم  کشور بوسنی و هرزگوین می‌باشند  و با آژانس عکس Offset فعالیت هنری خود را ادامه می‌دهند، همچنین سابقه فعالیت در خبرگزاری‌ها و روزنامه‌های ایرانی از جمله : خبرگزاری فارس و سوره / روزنامه ایران/جوان / همشهری/جام جم/ پیام امروز / سروش بانوان و راه‌یابی و گذراندن ورکشاپ World Press Photo در ایران  را در کارنامه خود دارا هستند و تاکنون در بسیاری از جشنواره‌های ملی و بین‌المللی عناوین متعددی را کسب نموده و در فستیوال‌های معتبر عکاسی به‌عنوان داور کارنامه خوبی را در اختیار دارند . همچنین از نمایشگاه‌های انفـــرادی این هنرمند می‌توان: ( کــودکان خیــــابانــــی / کـــودکان گل‌فروش / «ی پلاک»/ مسجدسلیمان 100 سال پس از نفت و… ) نام برد که به‌عنوان ماندگارترین آثار هنری‌شان محسوب می‌شود.

فریبرزی ضمن تقدیرو تشکر از همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌های اهر و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌های  کلیبر ، انجمن هنر عکاسی شهرستان اهر، کتابخانه عمومی شیخ شهاب‌الدین اهری، برگزاری این دوره‌ها را برای هنرمندان عرصه عکاسی مفید و مثمر ثمر عنوان کرد و بر استمرار دوره‌های آموزشی در این سطح را تأکید کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و شرکت در این دوره‌ی آموزشی با شماره همراه 09148942671 حداکثر تا شنبه 23 تیرماه 97 تماس بگیرند.

انتهای پیام/