به گزارش اهرامروز، با هدف مدیریت بهینه منابع آبی و اطمینان از رسیدن آب سد ستارخان به اراضی پاییندست دارای حقابه، عملیات گشت و بازرسی مستمر و قرق در مسیر جریان آب در رودخانه اهرچای به مدت ۱۰ روز و به صورت شبانهروزی (۲۴ ساعته) اجرایی شد.
وحید حسن زاده، مدیر امور منابع آب شهرستان اهر ضمن تأکید بر اهمیت صیانت از حقابههای قانونی کشاورزان اظهار داشت: با توجه به ضرورت رهاسازی آب از سد ستارخان جهت تأمین نیاز آبی روستاهای پایین دست، اکیپهای گشت و بازرسی این امور با هرگونه برداشت غیرمجاز و بهرهبرداری غیرقانونی از طریق موتورپمپها و ادوات برداشت غیرمجاز برخورد قاطع خواهند کرد.
حسن زاده در ادامه تصریح کرد: این اقدامات بر اساس مفاد قانون توزیع عادلانه آب انجام میپذیرد و تمامی ادوات برداشت غیرمجاز در مسیر رودخانه شناسایی، جمعآوری و به مراجع قضایی معرفی خواهند شد و هدف اصلی این طرح، برقراری عدالت در توزیع آب و جلوگیری از تضییع حقوق مسلم کشاورزان و بهرهبرداران دارای جواز و حفظ حیات رودخانه است.
وی از تمامی بهرهبرداران و ذینفعان درخواست کرد ضمن همکاری با اکیپهای گشت و بازرسی، از هرگونه برداشت غیرمجاز که موجب اخلال در نظام توزیع آب میگردد، خودداری نمایند.