به گزارش اهرامروز به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان آذربایجان شرقی، فیروز خدائی افزود: پیش بینی گازرسانی به صنایع استان در سال جاری رقمی معادل ۶۰ هزار مترمکعب بر ساعت بوده که با ظرفیت سازی معادل ۲۲۱ هزار و ۸۲۲ مترمکعب در این بخش، به درصد تحقق اهداف ۳۷۰ درصدی در گازرسانی به صنایع استان رسیده ایم.

وی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۳ هزار و ۴۳۴   واحد صنعتی عمده و ۷ هزار و ۳۴۴ واحد صنعتی جزء در استان تحت پوشش گاز طبیعی قرار گرفته است.

خدائی با اشاره به ارزش افزوده گاز طبیعی در بخش صنعتی تصریح کرد: این افزایش گازرسانی تاثیر بسزایی بر اقتصاد، کاهش آلودگی زیست محیطی، افزایش بهره وری، کاهش هزینه های تولید و ایجاد فرصت های شغلی جدید در استان عزیزمان دارد.

وی از برنامه های ویژه شرکت برای توسعه گاز در بخش صنعتی خبر داد و اظهار کرد: هدف از این برنامه ها، تأمین انرژی پایدار و مطمئن برای صنایع استان آذربایجان شرقی به عنوان یکی از مهم ترین قطب های صنعتی کشور است.

خدائی به آمار شهرک های صنعتی گازدار استان اشاره و توضیح داد: هم اکنون ۵۲ شهرک صنعتی در قالب ۴۶ واحد از گاز طبیعی بهره مند می باشند.

وی ادامه داد: یکی از مهم ترین دستاوردهای گازرسانی به صنایع مشمول مصوبه شورای اقتصاد، صرفه جویی ۶۳ میلیون لیتر مصرف سالانه سوخت مایع بوده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان تأکید کرد: امسال در قالب مصوبه شورای اقتصاد نزدیک رسانی گاز به ۳۳ واحد صنعتی تحقق یافته است.