به گزارش اهرامروز، این طرح با ظرفیت ۴۰ هزار قطعه و سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری کامل رسیده است که سالانه ۵۰۰ تن گوشت سفید تولید خواهد کرد.

🔹این طرح در زمینی به مساحت ۱۲ هزار و ۶۰۰ مترمربع و با سطح زیرساخت مفید ۲۶۷۰ مترمربع ، ظرفیت پرورش ۴۰ هزار قطعه مرغ گوشتی در هر دوره را دارد.

🔹کل سرمایه‌گذاری فاز اول این پروژه ۵۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است که شامل ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و ۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شخصی است.
بابهره برداری این واحد، برای ۱۵ نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم فرصت شغلی پایدار ایجاد شده است.

🔹با اتمام فاز دوم این واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۵۰ هزار قطعه و پیشرفت ۸۰ درصدی ، میزان تولید سالانه این واحد به ۱۲۰۰ تن خواهد شد.

🔹سردخانه‌ و سورتینگ میوه پاریما گل در  اهر به ظرفیت ۳ هزارتن با حضور وزیر جهاد کشاورزی افتتاح شد